Betty et Herman vous souhaitent de bonnes fêtes de fin d’année

Betty et Herman vous souhaitent de bonnes fêtes de fin d'année.
Et une bonne et heureuse année 2018 ainsi qu'a tous vos proches.

La lumière que vous émettez reflète sur votre propre chemin.

Betty en Herman wensen jullie fijne feestdagen.
En een fijn en gelukkig 2018 voor jullie en jullie naasten.

Het licht wat je uitstraalt, weerkaatst op je eigen pad.

Betty and Herman wish you a Merry Christmas.
And a happy New Year for you and your loved ones.

The light you emit reflects on your own path.

Aanleg boomgaard en groentetuin

Op ons 'nieuwe' terrein grenzend aan het oorspronkelijke terrein hebben we naast een fruit boomgaard met 10 verschillende fruit en noot soorten een groentetuin gepland.Gasten van l'Ancien Vignoble kunnen in de toekomst meegenieten van de opbrengsten. Vandaag de eerste courgettes geplukt en gisteren eigen sla gegeten. We zijn verder bezig met het terugdringen van veel onkruid.

Voorbereidingen bouw schuur voor o.m. tuinmachines en gereedschap en buitenkeuken.

In de achter ons liggende weken heb ik samen met Ben gewerkt aan de voorbereiding van een toekomstige schuur, 22 m2,  welke aan onze gîte le Noyer wordt gebouwd.

De bouwvergunning hebben we begin dit jaar aangevraagd en werd enkele weken geleden verleend. Op de bijgaande foto kun je een tijdelijk schutting waarnemen deze grenst aan het 2e terras van de gîte. De planning is om de werkzaamheden in het vroege voorjaar van 2018 afgerond te hebben. Grenzend aan het terras van le Noyer gaan we een buitenkeuken realiseren voor een extra comfort impuls ten behoeve van de gasten van le Noyer. Het plaatsen van een vaste barbecue staat ook op ons werklijstje.